Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Antieke schouwen

Antieke schouwen

Wat is een schouw?

Een schouw is een frame rondom de open haard die uit verschillende materialen kan bestaan zoals marmer, zandsteen of natuursteen. Een antieke schouw geeft het interieur sfeer en allure.

Bent u op zoek naar antieke schouwen? Mammoet oude Bouwmaterialen is hét adres voor authentieke bouwmaterialen. Inmiddels hebben wij een prachtige collectie van antieke schouwen in ons assortiment staan. Denk hierbij aan antieke schouwen in marmer, steen en hout. De antieke schouwen van Mammoet oude Bouwmaterialen zijn relatief eenvoudig, maar daardoor karakteristiek en authentiek.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie antieke schouwen? Bekijk onze online catalogus voor ons uitgebreide assortiment oude bouwmaterialen of kom langs in onze winkel in Den Haag voor advies op maat.

Antieke marmeren schouw: Eigen karakteristieke uitstraling

Ook antieke marmeren schouwen treft u aan in de uitgebreide collectie van Mammoet oude Bouwmaterialen. Elke marmeren antieke schouw vertelt zijn eigen verhaal, heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling. De keuze van een antieke marmeren schouw hangt van een aantal factoren in uw woning af.

De marmeren schouw moet passen bij uw stijl en interieur. Daarnaast is de kleur, de vorm en het formaat van de schouw van belang. Het plaatsen van een antieke marmeren schouw zorgt voor een warme sfeer in huis. Het glanzende steen van marmer zorgt voor een stijlvolle en rustieke sfeer in uw woning.

Wij hebben een antieke schouw voor elk huis. Dus of de woning nu een klassieke of moderne inrichting heeft, onze collectie is dermate uitgebreid dat u bij Mammoet oude Bouwmaterialen altijd zult slagen.
Ja, ook in ruimten met een strakke, moderne look and feel kan een antieke schouw voor een bijzonder geheel zorgen. Laat u door ons inspireren en bekijk zelf wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn er voor al uw vragen en geven u met veel plezier het juiste advies.

Prijsopgave antieke schouwen?

Voor Oude Bouwmaterialen nabij Rotterdam en omstreken bent u bij Mammoet Oude Bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve authentieke bouwmaterialen tegen scherpe prijzen. In onze collectie vindt u onder andere gebruikte deuren, authentieke schouwen, gietijzeren trapspijlen en antiek hekwerk. Bent u benieuwd naar onze collectie?

Dan nodigen wij u graag uit om verder te kijken op onze website. Voor meer informatie over antieke schouwen of andere authentieke bouwmaterialen kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om oude bouwmaterialen toe te passen in uw woning.

You don't have permission to register