Zoeken

Hekwerk

Hekwerk tweedehands, vindt hier gebruikt hekwerk

Zoekt u authentieke hekwerken of poorten? Wij bieden het aan!

Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vindt u diverse soorten antieke gietijzeren en koperen hekwerken en poorten in verschillende motieven. Van onze unieke hekwerken hebben wij een beperkt aantal strekkende meters tot maximaal een meter of 5 in ons assortiment. Voor ons actuele aanbod raden wij u aan naar onze winkel in Den Haag te komen.

Zoekt u een uniek hekwerk van met een hoogte 100cm of juist alleen een mooie poort? Wij doen ons best om een groot aanbod tweedehands hekwerk aan te bieden. Echter bieden wij gebruikte oude bouwmaterialen aan, hierdoor is het voor ons niet mogelijk om aan exacte lengte maten te voldoen.

Antiek hekwerk

Mammoet Oude Bouwmaterialen biedt een fantastische collectie van antiek hekwerk. Wij bieden authentiek hekwerk voor uw balkon, voordeur, deurrooster, maar natuurlijk ook als afrastering van uw tuin. 

Een hekwerk, vervaardigd van harde materialen, geeft uw huis meerwaarde. De sierlijke elementen in ons antiek hekwerk zorgen voor de perfect afwerking en bovendien kunnen hierdoor originele elementen in uw woning aan de buitenzijde terugkomen.

 

Ons authentieke hekwerk is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Antiek hekwerk is noest en stevig en vormt voor onverlaten een grote barrière om het huis binnen te dringen. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide collectie antiek hekwerk?

Bekijk ons aanbod op de website of kom langs in onze winkel in Den Haag voor advies op maat.

You don't have permission to register