Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Kamer en suite maken

Kamer en suite maken

Kamer en suite brengt u terug naar die 19e eeuwse sfeer!

Mammoet Oude Bouwmaterialen is gespecialiseerd om uw kamer en suite te maken.Dit houd in dat wij de tussen panelen en de deur voor u kunnen maken en plaatsen. Wilt u een kamer en suite laten maken van uw dromen? Dan bent u bij Mammoet Oude Bouwmaterialen aan het juiste adres.

De productie van Mammoet Oude Bouwmaterialen gebeurt op ambachtelijke wijze en onze kasten worden uitsluitend gemaakt van massief hout. Al onze kamers en suite worden gemaakt naar de specifieke wensen van de klanten. Zo kunt u zelfs beslissen welke details u terug wilt zien in de panelen.

Laat uw en suite kamer maken door Mammoet Oude Bouwmaterialen en geniet van de authentieke sfeer en praktische voordelen die een kamer en suite u te bieden heeft. Wij verzorgen enkel de plaatsing van de wanden en de deuren.

Wij leveren uw kamer en suite op maat, zodat u zelf de panelen kunt plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wat kost een kamer en suite?

Omdat het bij een kamer en suite echt om 100% maatwerk gaat kunnen we alleen prijsindicaties geven en niet met zekerheid zeggen wat de daadwerkelijke kosten zijn. De prijzen variëren vaak van 7.500,- tot 15.000,- euro. Het gaat hierbij echt om een inschatting en deze prijzen zullen per geval en ontwerp verschillen.

Laat uw kamer en suite maken: een transformatie van stijl

Met een kamer en suite kunt u twee aparte kamers creëren. Een kamer en suite maken is tegenwoordig mogelijk in zowel bestaande als in nieuwe woningen. De oude deuren van Mammoet oude Bouwmaterialen creëren een authentieke en doorleefde uitstraling in uw woning en geven uw woonkamer direct een nieuwe sfeer.

Mocht de ombouw ook gemaakt moeten worden dan helpen wij u hier graag bij. Dit betreft enkel het plaatsen van de panelen en deuren. De panelen van de kasten maken wij in de toepasselijke, oude stijl en daarnaast wordt de kamer en suite uitsluitend in massief hout gemaakt.

Laat uw kamer en suite maken door een specialist. Wilt u een kamer en suite laten maken en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Mammoet Oude Bouwmaterialen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord met een advies op maat.

Authentieke en luxe uitstraling

Wij toveren uw woonkamer graag om in een authentieke en luxe stijl. Een kamer en suite maken laat u natuurlijk over aan de specialisten van Mammoet. Bent u van plan de stijl van uw woonkamer te veranderen en wilt u hier graag advies in? Samen met u kijken wij graag hoe uw wensen aansluiten bij de mogelijkheden in het veranderen van de woonstijl.
Mammoet Oude Bouwmaterialen adviseert u graag over de mogelijkheden. Wij leveren uw kamer en suite zo op maat dat u zelf de panelen kunt plaatsen.
Bekijk Panelen

 

You don't have permission to register