Zoeken

Marmeren Schouw Polijsten

Marmeren Schouw Polijsten - Extra Mammoet Service!

Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen hebben wij een enorm groot assortiment aan diverse soorten marmeren schouwen. Deze schouwen bieden wij natuurlijk in de beste staat aan bij onze klanten. Aannemers waarmee wij samenwerken zouden kunnen helpen bij het plaatsen van de schouw op de juiste plek in uw woning.

Dat niet alleen.. naast onze zeer scherpe prijzen voor marmeren schouwen van kwaliteit worden de schouwen, voor de oplevering, door een van onze professionele restaurateurs compleet geschoond en gepolijst, totdat de schouw weer compleet als nieuw oogt.

Voor de restauratie

Na de restauratie

Voor de restauratie

Na de restauratie

Complete restauratie inbegrepen in de prijs:

Wat ons zeer onderscheidt is de gratis restauratie en polijst service, die wij in onze grote polijst ruimtes uitvoeren voor onze klanten. Deze werkzaamheden zijn gratis en inbegrepen in de scherpe aankoopprijzen van Mammoet Oude Bouwmaterialen. Bekijk hier de huidige collectie van marmeren schouwen.

Bekijk de video van onze restaurateurs aan het werk!

Bij aankoop van een marmeren schouw, wordt de schouw altijd gepolijst geleverd. Alleen dan komt een schouw weer geheel tot zijn recht. Polijsten wordt gedaan door middel van het gebruiken van diamant pads, die op lopen van korrel 50 (grof) tot korrel 5000 (fijn) hoe slechter de staat van het marmer, hoe lager je begint qua grofheid van de korrel.

Tijdens het polijst proces verandert continu de diamant schijf naar een steeds fijnere korrel. Door het polijsten van marmer worden bijna alle krassen, kaarsvet of andere oneffenheden uit het marmer gehaald. Hierdoor komt een schouw weer geheel tot zijn recht!

Bekijk hier de video:

Opgeleverde schouwen

Bekijk onze collectie aan marmeren schouwen en vraag gerust naar de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een marmeren schouw en zou je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en om uw vragen beantwoorden.

Wij hebben diverse soorten schouwen beschikbaar en info hierover kunt u vinden op de de pagina met het overzicht van schouwen. Wij zijn in bezit van diverse prachtige en antieke houten schouwen, maar ook van stralende en unieke marmeren schouwen.

Wilt u ook een prachtige marmeren schouw voor in uw pand woning, tegen een scherpe prijs en van topkwaliteit? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button.

Bel direct naar 070 – 364 4538 of mail naar: info@mammoetoudebouwmaterialen.nl

You don't have permission to register