Zoeken

Overige

Bijzondere oude bouwmaterialen maken uw woning af!

Oude antieke tegels, elektronica of glas in lood ramen nodig? Wij hebben ze!

Buiten oude paneeldeuren en louvre deuren heeft Mammoet Oude Bouwmaterialen ook vele bijzondere accessoires en tegels. Hier vindt u unieke antieke bouwmaterialen welke wij hebben gevonden tijdens onze zoektochten naar bijzondere en antieke bouwmaterialen welke wij niet konden laten liggen. Zo hebben wij regelmatig diverse trekbellen, gietijzeren tuinsets en brievenbussen op voorraad maar onze voorraad kan ook wel eens verrijkt worden met antieke lijsten of plakkaten.

Diverse
Elektra
Glas in lood ramen
Vloertegels
Wandtegels

Historische bouwmaterialen zijn een verrijking van uw woning. Niet alleen zorgt het voor een authentieke sfeer maar het zorgt ook voor een unieke woning. We willen tegenwoordig niet meer allemaal hetzelfde binnen hebben staan en dat is een goed teken!

Mammoet Oude Bouwmaterialen heeft een gigantisch groot aanbod wat ook steeds veranderd. Er wordt zoveel mogelijk op de site weergegeven. Helaas is het niet mogelijk om alles te tonen, wilt u zeker zijn dat u het gehele aanbod heeft gezien? Bezoek dan onze showroom in Den Haag.

Mocht u vragen hebben over deze producten. Neem dan contact met ons op via het aanvraag formulier of kom langs in onze winkel.

You don't have permission to register