Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Antiek fonteintje

Unieke antieke fonteintjes voor in de badkamer

  • Bent u op zoek naar een antiek fonteintje voor in uw badkamer of toilet?
  • Of vind u het gebruik van een antieke wasbak in uw tuin stijlvol?

Onze oude fonteintjes komen overal tot hun recht, waar u ze ook plaatst. Dit komt door de authentieke uitstraling van onze antieke fonteintjes. Het karakter van oude bouwmaterialen komt in verschillende stijlen tot zijn recht.

Bent u geïnteresseerd in een antiek fonteintje of andere oude bouwmaterialen dan raden wij aan een bezoek te brengen aan onze winkel in Den Haag of ons aanbod te bekijken in onze online catalogus.
Online catalogus

Unieke antieke fonteintjes

Wij bij Mammoet willen ons graag onderscheiden en zijn daarom altijd op zoek naar bijzondere, unieke en authentieke bouwmaterialen zoals een antiek fonteintje. Daarom vindt u bij ons een ruime keus uit uitzonderlijke antieke fonteintjes en wasbakken. Onze originele fonteintjes brengen een bijzondere sfeer in uw interieur.
Al onze antieke wasbakjes zijn gecontroleerd en gebruiksklaar. Bent u van plan om uw ruimte te verrijken met onze fonteintjes of andere oude bouwmaterialen dan nodigen wij u uit een kijkje te komen nemen in onze winkel in Den Haag.

Voor een ruime keus aan oude bouwmaterialen kom naar Mammoet

U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen een antiek fonteintje. Wij hebben veel oude bouwmaterialen op voorraad. Van glas in lood deuren tot hang en sluit werk, antieke schouwen en nog veel meer.
Voor onze actuele voorraad nodigen wij u graag uit onze voorraad te komen bekijken in onze winkel in Den Haag. Heeft u vooraf nog vragen dan kunt u deze stellen door het contactformulier in te vullen.
Wij zijn ook telefonisch te bereiken op nummer: 070-36 445 38. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

You don't have permission to register