Zoeken

Mammoet bouwmaterialen, het verhaal erachter.

Mammoet oude Bouwmaterialen, passie en plezier in authentieke producten en elementen

Mammoet Oude Bouwmaterialen heeft al meer dan 30 jaar ervaring het verkopen en inkopen van oude bouwmaterialen. Wij zijn begonnen als een hobby, met ons werk als aannemers vonden we vaak mooie oude elementen waar klanten afscheid van wilde nemen. Weggooien vonden wij geen optie, hieruit ontstond de hobby om deze bruikbare elementen een nieuw leven te geven bij een nieuwe eigenaar. 

Omdat de hobby uit de hand liep hebben we in 2007 een pand aangeschaft waarin alles opgeslagen kon worden en vanuit daar weer door kon naar een nieuwe eigenaar. Vanaf dit moment bleef de vraag naar oude bouwmaterialen toenemen en werd het pand te klein. 

Sinds 2013 hebben we een grote voorraad en mooie showroom in de Lavendelstraat. Vader en zoon runnen tegenwoordig samen het bedrijf. Een echt familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een zaak van de bekendste specialisten in het verkopen van oude bouwmaterialen in Den Haag en omstreken. 

Omdat niet alleen de vraag in Den Haag groot was hebben we in 2013 een webwinkel gelanceerd, hierdoor werd het mogelijk om heel Nederland te voorzien van oude bouwmaterialen! Mocht u op zoek zijn naar iets wat niet te vinden is op onze website? Niet getreurd, ons aanbod is enormen daarom is het niet haalbaar om alles online te presenteren maar kunt u wel terecht in onze showroom in Den Haag.

vader-zoon

De grote voorraad in de Lavendelstraat doet de naam Mammoet eer aan. Mammoet is gespecialiseerd in oude deuren en glas in lood. De collectie omvat er meer dan 6000. Van glas in lood-, paneeldeuren en schuifdeuren tot antieke schouwen, gebrandschilderde ramen en kleine of grote bouwmaterialen.

Kortom een bijzondere zaak!

Heeft u iets wat met oude bouwmaterialen te maken heeft en denkt u dat gebruik ik niet meer? Bel Mammoet Oude Bouwmaterialen wij nemen het graag van u over want zonder inkoop geen verkoop!

Mocht u langs willen komen verzoeken wij altijd even van te voren te bellen. Tot ziens op de Lavendelstraat 6 in Den Haag namens heel het Mammoet Oude Bouwmaterialen-Team. Op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Bel of mail gerust.

U kunt bij ons terecht voor unieke, antieke en bijzondere bouw materialen.

Paneeldeuren gekocht bij dit bedrijf, enorm veel keuze en erg netjes gesorteerd. Fijn dat er op locatie mee werd geholpen om de juiste deuren te vinden plus erg goed advies. Ook vonden wij het zeer prettig dat er werd geholpen bij het inladen. Bedankt we zijn erg blij met de mooie paneeldeuren! Een aanrader voor iedereen.

Ron Vermeer

Top zaak! De beste man weet alles te vinden tussen ongelooflijk veel deuren en andere materialen. Hij heeft ook partijen van dezelfde oude deuren wat perfect is voor renovatie werkzaamheden! Als je een oude deur zoekt moet je hier zijn!

Thomas van der Brug

Kamer en suite deuren gekocht. Heel goed geholpen. We hadden zelf geen idee wat voor deuren geschikt waren en hoe je het moet bevestigen. Goed advies gekregen en de perfecte deuren gekocht. Veel kennis en erg behulpzaam. Wij komen zeker terug zodra we ons volgende project beginnen.

Corneel de Groot

a
medewerkers

Wanneer wilt u komen kijken?
Maak een afspraak
.

You don't have permission to register