Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Antieke wandtegels

Antieke wandtegels

Bent u op zoek naar antieke wandtegels? Bij vindt u een mooi assortiment unieke sets antieke wandtegels! De antieke wandtegels hebben een nostalgische en authentieke uitstraling en geven een andere sfeer aan in uw woning. Oude wandtegels zijn niet alleen geschikt voor de keuken, badkamer of toilet, maar er zijn ook tal van andere toepassingen mogelijk, zoals een mooie haardpartij die u wilt accentueren met antieke wandtegels.
De antieke wandtegels van Mammoet Oude Bouwmaterialen dragen bij om een persoonlijke sfeer in uw woonstijl neer te zetten. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk een greep uit onze collectie online of kom langs in onze winkel in Den Haag. Wij adviseren u graag over het toepassen en bewerken van oude bouwmaterialen.
Bekijk hier ons actuele aanbod tegels

Oude wandtegels tegen zeer scherpe prijzen!

Mammoet Oude Bouwmaterialen biedt antieke tegels te koop aan tegen zeer scherpe prijzen. Alleen de beste oude wandtegels komen in aanmerking voor onze collectie. Naast onze antieke tegels bieden wij een uitgebreid assortiment glas in lood deuren, kamer en suite deuren, gebrandschilderde ramen en antieke schouwen.
Mammoet Oude Bouwmaterialen is de oude bouwmaterialen specialist in Zuid Holland. Heeft u zelf nog authentieke materialen die u niet meer gebruikt? Wij nemen graag uw oude bouwmaterialen van u over. Wilt u meer informatie over onze tweedehands bouwmaterialen? Wij nodigen u graag uit in onze zaak in Den Haag of bekijk een greep uit ons aanbod online.

Antieke wandtegels kopen

Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vindt u de meest uiteenlopende oude materialen voor het bouwen, restaureren of verbouwen van uw huis. Van antieke wandtegels tot binnendeuren van glas en lood en antiek hekwerk. Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen bent u aan het juiste adres.
Woont u in een moderne woning en wilt u graag karakteristieke elementen terugbrengen voor een authentieke uitstraling? Of woont u in een jaren 30 woning en wilt u graag inspiratie op doen bij Mammoet Oude Bouwmaterialen? Bekijk onze collectie online of kom langs in onze bijzondere winkel in Den Haag. Wij adviseren u graag over het toepassen van karakteristieke elementen in uw woning.

You don't have permission to register