Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Binnendeuren met glas

Binnendeuren met glas

Elk huis beschikt als het goed is over binnendeuren. Ruimtes worden ermee afgesloten en bieden hiermee privacy en zorgen ervoor dat elke ruimte de temperatuur behoudt die u wenst. Met het plaatsen van een binnendeur met glas in uw woning geeft u de verschillende leefruimtes van uw woning een heel ander aanzicht.

Mammoet Oude Bouwmaterialen in Den Haag is hét adres voor als u op zoek bent naar kant en klare binnendeuren met glas en andere stijlvolle authentieke bouwmaterialen. We beschikken over een collectie van meer dan 6000 deuren, waaronder kamer en suite deuren, oude voordeuren en paneeldeuren.
Huidige eigenaren van traditionele woningen, maar ook veel eigenaren van moderne woningen, streven er vaak naar weer zoveel mogelijk authentieke bouwmaterialen te gebruiken en originele elementen terug te brengen of te introduceren in hun woning.

Denk hierbij aan antieke voordeuren en andere antieke bouwmaterialen die te koop zijn als, antieke trapspijlen en nog veel meer.

Wat kost een binnendeur met glas?

Bent u benieuwd naar de prijzen van binnendeuren met glas? Wij adviseren u graag over het toepassen van oude bouwmaterialen in uw woning. Bekijk ons brede aanbod.

Glazen binnendeuren brengen sfeer en karakter in huis

Een binnendeur met glas is kenmerkend voor de woningen die aan het begin van de 20e eeuw werden gebouwd en deze deuren zijn nog altijd zeer populair bij huizenkopers. Daarnaast zijn er ook nog de houten binnendeuren met glas, de massief houten binnendeuren met glas of landelijke binnendeuren met glas.
Een jaren ’30 woning biedt sfeer en karakter door de authentieke elementen zoals de kamer en suite en het gebruik van glas-in-lood. Maar ook in moderne woningen worden nog altijd moderne binnendeuren met glas gebruikt.

De binnendeuren met glas die worden aangeboden door Mammoet zijn stuk voor stuk in uitstekende staat en met een lik verf passen ze helemaal bij de uitstraling van uw woning.

Collectie van glazen binnendeuren

Mammoet Oude Bouwmaterialen is gespecialiseerd in de verkoop van oude voordeuren en binnendeuren met glas in lood erin
Daarnaast bieden we een ruime collectie 2e-hands bouwmaterialen en antieke bouwmaterialen te koop zoals trapleuningen, schouwen in steen, marmer of hout, bad- en douchekranen, gietijzeren baden en antieke tegels.

Kortom, voor iedereen die op zoek is naar oude bouwmaterialen in Rotterdam en Den Haag is Mammoet de aangewezen plek om de zoektocht naar unieke spullen te beginnen!

You don't have permission to register