Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

En suite deuren glas in lood

En suite deuren glas in lood

Voor en suite deuren met glas in lood bent u bij Mammoet Oude Bouwmaterialen aan het juiste adres. Kamer en suite schuifdeuren geven uw woning extra uitstraling en meer karakter.
En suite deuren met glas in lood zijn zowel te plaatsen in een jaren ’30 woning als in een modern woonhuis waarbij u de karakteristieke elementen terug wilt laten komen. Onze kamer en suite deuren zijn bovendien van hoge kwaliteit, zodat u nog jarenlang kunt genieten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Den Haag.

En suite deuren in de kamer

De meeste kamer en suite deuren zijn gemaakt tussen 1840 en 1920. Kenmerkende eigenschappen zijn de toelopende doorloop van de kasten, hoge deuropening en bewerkte lijsten. Vanaf de midden jaren 20 zijn de strakke profielen in de deuren terug te zien, zoals de lagere deuropeningen en glas-in-lood ramen.
Wij hebben een groot assortiment en suite deuren glas in lood klaar voor u staan in onze showroom in Den Haag. Heeft u vragen over de toepasbaarheid van oude bouwmaterialen in uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Meer informatie over oude bouwmaterialen?

Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vindt u uiteenlopende antieke bouwmaterialen voor het bouwen, restaureren of verbouwen van uw huis. De vakmensen van Mammoet Oude Bouwmaterialen brengen oude materialen weer graag tot leven. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Den Haag of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mammoet Oude Bouwmaterialen is úw oude bouwmaterialen specialist in Zuid Holland en omstreken.

You don't have permission to register