Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Glas in lood Rotterdam

Glas in lood geeft karakter aan uw woning

Op zoek naar glas in lood in Rotterdam? Wij helpen u verder

Bent u op zoek naar glas in lood in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Mammoet oude bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod glas in lood ramen en deuren.
Glas in lood in Rotterdam is vaak onlosmakelijk bij monumentale panden om het karakter te behouden en de uitstraling van het pand niet aan te tasten. Tussen de 10e en 11e eeuw maakte men prachtige glas in lood ramen en raakte deze kunstvorm geheel in opmars.
Vandaag de dag wordt nog steeds gebruik gemaakt van de authentieke manier om glas in lood in elkaar te zetten.
Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk de website of kom langs in onze bijzondere winkel in Den Haag.

Glas in lood geeft karakter aan uw woning

Glas in lood wordt veelal geassocieerd met kerken en authentieke gebouwen. Echter kan glas in lood een zeer mooi element zijn in een jaren ’30 woonhuis of een modern woonhuis waarin karakteristieke elementen terugkeren.
Mammoet oude bouwmaterialen biedt uniek glas in lood in Rotterdam en in Den Haag aan.

Zoekt u naar mooi glas in lood werk? Wij zoeken graag met u mee

De lichtinval door een glas-in-lood raam is prachtig. Elk stuk glas werk heeft weer een ander effect. Het unieke aan Mammoet Oude Bouwmaterialen is dat wij u helpen zoeken naar de perfecte materialen. Ook als u op zoek bent naar glas in lood deuren kunnen wij u helpen.

Vanwege onze ervaring kunnen wij u verder helpen in de zoektocht naar materialen. Wij hebben inmiddels veel contacten die ons kunnen helpen met het vinden van de juiste materialen. Heeft u nu bijvoorbeeld niet het juiste stuk glas in lood in ons assortiment kunnen vinden?
Dan kunt u het formulier invullen en dan gaan wij voor u op zoek naar het juiste stuk.

Maken en repareren van glas in lood in Rotterdam?

Indien u meer informatie wilt over onze dienstverlening bij het zoeken naar materialen of over een specifiek onderwerp, wij helpen u graag verder. Wilt u bijvoorbeeld weten of we ook glas in lood maken of repareren?
Vul nu binnen een paar minuten ons contactformulier in of neem direct contact met ons op nemen door te bellen of een whatsapp bericht te sturen naar: 070 – 36 445 38

You don't have permission to register