Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Historische bouwmaterialen

Historische bouwmaterialen

Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vindt u de meest uiteenlopende historische bouwmaterialen voor het verbouwen, opknappen en aankleden van uw woning of pand.
Bent u op zoek naar mooie oude bouwmaterialen zoals paneeldeuren jaren ’30, kamer en suite deuren, antieke schouwen of oude voordeuren? U kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het op voorraad.

De bouwmaterialen van vroeger ademen sfeer en karakter, ze hebben de tand des tijds doorstaan en juist daarom zijn ze zo prachtig! Bent u aannemer of architect en bent u op zoek naar historische bouwmaterialen voor een bijzonder project waar u mee bezig bent?

Of bent u gewoon liefhebber van bouwmaterialen met een lange geschiedenis en is het een hobby om uw woning op te knappen in een karakteristieke stijl? Iedereen is welkom om bij ons inspiratie op te doen.

Kijk gerust eerst even rond op de website om een impressie te krijgen van ons assortiment met bouwmaterialen van vroeger.

Showroom vol met historische bouwmaterialen

In 2007 zijn wij begonnen met het verzamelen, inkopen en verkopen van historische bouwmaterialen. Een hobby die inmiddels is uitgegroeid tot professioneel specialisme. Wij verkopen vrijwel alles op gebied van historische bouwmaterialen. Ook geven wij u desgewenst advies hoe u bepaalde materialen kunt toepassen in uw woning.
We hebben jarenlange ervaring en denken heel graag met u mee. Het is zo mooi om te zien wat historische bouwmaterialen kunnen doen voor de sfeer en uitstraling van uw woning. Altijd een fantastisch resultaat!

Historische bouwmaterialen in Den Haag

De grote voorraad in de Lavendelstraat doet onze naam Mammoet eer aan. Wij zijn gespecialiseerd in oude deuren en glas in lood. Van glas in lood-, tweedehands paneeldeuren en schuifreparaties tot antieke schouwen, gebrandschilderde ramen en kleine of grote gebruikte bouwmaterialen.
Het is echt een leuke ervaring om eens in onze zaak vol historische bouwmaterialen te kijken!
Wij zijn geopend op vrijdag van 9.00 – 16.30 uur en op zaterdag van 9.30 – 16.30 uur. Op maandag t/m donderdag kunt u ook langskomen, maar dan wel op afspraak. Wij zorgen dan dat de koffie klaar staat!

You don't have permission to register