Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Kamer en suite deuren

Kamer en suite deuren

Voor kamer en suite deuren bent u bij Mammoet Oude Bouwmaterialen aan het juiste adres. Eigenaren van een jaren 30 woning die graag meer originele elementen in hun woning willen laten terugkomen komen naar Mammoet Oude Bouwmaterialen in Den Haag.

In de uitgebreide collectie van Mammoet vindt u een ruime collectie kamer en suite deuren alsmede binnendeuren met glas, tweedehands paneeldeuren en oude voordeuren. Daarnaast nodigen wij u graag uit in onze winkel in Den Haag om kennis te maken met onze kwalitatieve oude bouwmaterialen.

Authentieke kamer en suite deuren

Geschiedenis van de kamer en suite deuren

Vroeger werden en suite kamers gebruikt om een doorzonwoning te scheiden in een voorkamer en een achterkamer. Gezinnen leefden in die tijd meestal in de achterkamer, vooral ’s winters om energie te besparen. De voorkamer was gereserveerd voor bezoek.
Veel van de karakteristieke woningen die zijn gebouw aan het begin van de 20e eeuw zijn in de jaren 70 en 80 gemoderniseerd en verbouwd, waarbij veel authentieke bouwmaterialen, zoals kamer en suite deuren, glas-in-lood ramen en oude paneeldeuren zijn vervangen door moderne varianten.
Door het weghalen van karakteristieke elementen in klassieke huizen is veel van de sfeer uit deze woningen verdwenen, die de huidige bewoners graag terug willen zien.
Mammoet Oude Bouwmaterialen brengt úw sfeer terug in huis. De grote voorraad kamer en suite deuren in de Lavendelstraat doet de naam Mammoet eer aan.
Mammoet is gespecialiseerd in 2e hands bouwmaterialen en biedt naast kamer en suite deuren een ruime keuze in tweedehands paneeldeuren en andere oude deuren, zoals oude voordeuren en glas in lood.

Kamer en suite deuren op maat kopen?

De collectie omvat meer dan 6000 deuren, van paneeldeuren tot antieke schouwen en antiek hekwerk. Bent u op zoek naar oude bouwmaterialen in Zuid Holland? Dan bent u bij Mammoet aan het juiste adres. Naast het aanbieden van en suite deuren werken wij samen met een professioneel aannemersbedrijf die de kamer en suite deuren op maat in uw woning maken.
Bekijk ons variërende aanbod deuren, schouwen, hekwerken en meer direct online. Wilt u meer inspiratie op doen of persoonlijk advies? Kom gerust eens langs in onze showroom in Den Haag.

You don't have permission to register