Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Kamer en suite schuifdeuren

Kamer en suite schuifdeuren

Voor authentieke kamer en suite schuifdeuren is Mammoet Oude Bouwmaterialen úw specialist. Kamer en suite deuren geven uw woonkamer een extra dimensie en daarnaast ogen de deuren zeer fraai. Wij leveren enkel kwalitatief hoogwaardige kamer en suite schuifdeuren in diverse breedte- en hoogtematen.

Dit geeft u alle mogelijkheden de deur geheel op maat te laten maken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod in onze website.

Authentieke en karakteristieke uitstraling

Met een kamer en suite kunt u aparte kamers creëren in uw woning. In zowel een moderne woning als een jaren 30 woning is het mogelijk kamer en suite schuifdeuren te plaatsen. De authentieke schuifdeuren van Mammoet Oude Bouwmaterialen zorgen voor een authentieke en karakteristieke uitstraling in uw woonkamer.
Mammoet Oude Bouwmaterialen biedt een ruim assortiment glas in lood kamer en suite schuifdeuren. Bovendien hebben wij een mooi glasatelier waar alle glas in lood ramen worden gerestaureerd. Zo bent u bij ons verzekerd van kwalitatief hoogstaande glas in lood ramen die nog jaren mee zullen gaan.
Laat uw kamer en suite maken door een specialist en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom in Den Haag

Wij bieden een ruim assortiment kamer en suites aan. Van kamer en suites met glas, glas in lood tot geslepen glas of de dichte kamer en suites. Wij hebben diverse schuifdeuren voor en suite kamers op voorraad. Zo bieden wij kamer en suites van de jaren 1880 / 1910, maar ook de beroemde kamer en suites uit de jaren ’20 / ’30.

You don't have permission to register