Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Oude voordeuren

Oude voordeuren

Bent u op zoek naar oude voordeuren en andere gebruikte bouwmaterialen?
Mammoet Oude Bouwmaterialen is gevestigd in Den Haag en heeft ruim 6000 antieke deuren te koop, waaronder voordeuren van vroeger, oude paneeldeuren, binnendeuren met glas en kamer en suite deuren.

Naast oude voordeuren heeft Mammoet Oude Bouwmaterialen oude buitendeuren te koop en antieke schouwen, antiek hekwerk en antieke trapspijlen.

Antieke voordeuren

Een voordeur is het gezicht van elke woning. Voor eigenaren van klassieke woningen is het belangrijk dat hun woning een voordeur van vroeger heeft die past bij de uitstraling van het huis. In de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw zijn veel oude voordeuren vervangen voor moderne varianten. Gelukkig zijn de voordeuren uit de jaren ’30 niet uit het straatbeeld verdwenen.
Hierdoor valt de karakteristieke uitstraling van het huis deels weg. In deze periode zijn naast de antieke voordeuren ook talloze andere authentieke elementen uit woningen verwijderd tijdens verbouwingen en renovaties.
Huidige eigenaren van traditionele woningen, maar ook veel eigenaren van moderne woningen, streven er vaak naar weer zoveel mogelijk authentieke bouwmaterialen te gebruiken en originele elementen terug te laten komen in de woning.

Denk hierbij aan oude voordeuren met glas of oude houten deuren, maar ook kamer en suite deuren, tweedehands paneeldeuren, antieke voordeuren en antieke schouwen. Originele elementen in uw woning zorgen voor een sfeervolle maar bovenal karakteristieke uitstraling in uw huis.

Direct oude voordeuren kopen

Bent u op zoek naar oude bouwmaterialen in Rotterdam en Den Haag? Mammoet biedt een fantastische collectie oude voordeuren aan.
Naast oude deuren te koop heeft Mammoet ook een ruime 2e hands bouwmaterialen en gebruikte bouwmaterialen te koop, zoals trapleuningen, schouwen in steen, marmer of hout, bad- en douchekranen, gietijzeren baden en antieke tegels.
Kom voor uw voordeuren en vele andere authentieke bouwmaterialen naar Den Haag. Mammoet oude bouwmaterialen Zuid Holland is úw specialist op het gebied van gebruikte bouwmaterialen.
Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

You don't have permission to register