Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

oude bouwmaterialen

tweedehands bouwmaterialen

In onze winkel in Den Haag vindt u een grote diversiteit aan tweedehands bouwmaterialen. Bruikbare materialen die wij vanuit onze passie een tweede leven hebben gegeven. Het gaat om tweedehands bouwmaterialen zoals hekwerkantieke wandtegelsjaren 30 deurenantieke schouwen en nog heel veel meer.

Onze collectie authentieke bouwmaterialen is enorm groot. In onze prachtige zaak aan de Lavendelstraat vindt u meer dan 6000 items. Al onze materialen zijn van uitstekende kwaliteit, zijn karaktervol en kunnen we desgewenst nog aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Wilt u rust, sfeer en uitstraling toevoegen aan uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak op de website kennis met het enorme aanbod 2e hands bouwmaterialen.

ONLINE CATALOGUS

Klussen met tweedehands bouwmaterialen

Als u plannen heeft voor een verbouwing of klusproject, denk dan eens aan het werken met en gebruiken van 2e hands bouwmaterialen! Het toepassen van historische bouwmaterialen is goed voor het milieu en ook nog eens goedkoop.

De vakmensen van Mammoet Oude Bouwmaterialen brengen oude materialen graag weer tot leven.

Heeft u na een verbouwing materiaal over dat u niet meer gebruikt? Bespreek dan met ons of ook deze 2e hands bouwmaterialen hergebruikt kunnen worden. Wij nemen dit waarschijnlijk graag van u over. Zonder inkoop is verkoop niet mogelijk. U bent het kwijt en wij maken één van onze klanten ontzettend blij.

Bel ons op 070-3644538 of vul het contactformulier in!

Tweedehands bouwmaterialen in goede staat!

Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vindt u uiteenlopend antiek bouwmateriaal voor het bouwen, restaureren of verbouwen van uw huis. In 2007 zijn wij vanuit een hobby gestart en inmiddels uitgegroeid tot professioneel vakwerk op het gebied van antiek bouwmateriaal. Woont u in een nieuwbouwwoning en wilt u wel graag authentieke elementen toevoegen voor een oude en warme uitstraling?

Of woont u in een jaren 30 woning waar oude elementen zijn verdwenen die u graag terug wilt brengen?

Bekijk ons aanbod van antiek bouwmateriaal op onze website of breng een bezoek aan onze mooie winkel aan de Lavendelstraat in Den Haag.

 

You don't have permission to register