Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Tweedehands paneeldeuren

Tweedehands paneeldeuren

Mammoet oude Bouwmaterialen heeft vele soorten tweedehands paneeldeuren in haar collectie. Wij beschikken over meer dan 6000 deuren, waaronder unieke, oude paneeldeuren die bijvoorbeeld zeer geschikt zijn voor een kamer en suite.

Onze deuren kunnen geschikt zijn als draai- en/of als schuifdeur. Wij leveren zowel binnen- als buitendeuren. De deuren zijn tweedehands, maar wij leveren de deuren in nieuw staat bij u af en garanderen dat u er nog decennialang plezier van kunt hebben.

Bekijk de website en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod of kom langs in onze winkel in Den Haag voor een persoonlijk advies op maat.

Tweedehands paneeldeuren voor elke woning

Een tweedehands paneeldeur past goed in een 30-jaren woning. Authentieke paneel binnendeuren zorgen voor sfeer en karakter in uw woning. In moderne woningen worden veel binnendeuren met glas gebruikt, maar in combinatie met een oude paneeldeur kan dit een verrassend mooi effect sorteren.
Klassiek en modern worden zo gemixt. Daardoor kan uw ruimte zomaar de uitstraling krijgen die onweerstaanbaar mooi is. De tweedehands paneeldeuren van Mammoet zijn stuk voor stuk in uitstekende staat en kunnen in elke kleur verf worden gezet, waardoor ze opgaan in het geheel van uw woning.

Informatie tweedehands paneeldeuren

Heeft u nog specifieke vragen over tweedehands paneeldeuren voor uw woning? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord. Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

You don't have permission to register