Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Glas in Lood Binnendeuren

Glas in Lood Binnendeuren

Glas in lood binnendeuren geven uw woning een authentieke uitstraling

De glazen binnendeuren van Mammoet Oude Bouwmaterialen geven uw woning een authentieke uitstraling. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan glas in lood deuren en gebrandschilderde ramen.

Glas in lood is een mooi element om in een jaren ’30 woning of modern woonhuis karakteristieke elementen terug te laten komen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de glazen deuren collecties, beschikken wij ook over een nog grotere glas in lood deuren collectie.

Glas in lood techniek

De techniek die schuilgaat achter onze glas in lood deuren gaat ver terug in de tijd. In H-vormige loodlijsten wordt het gebrandschilderde glas gesneden naar het gewenste patroon en gevat. Op de punten waar de verschillende soorten glas elkaar snijden worden deze aan elkaar gesoldeerd.

Hoe wordt het raam waterdicht gemaakt van een glas in lood raam?

Het verstevigen van een glas in lood raam gebeurt met een kit die tussen de loodlijst en het glas wordt aangebracht. De ‘gewone loodlijsten’ zorgen vaak niet voor de de juiste stevigheid. Doorgaande loodlijsten zijn voorzien daarom voorzien van een kern van staal van ongeveer 2 milimeter. Hierdoor wordt de glas in lood raam 1 massief paneel, die erg veel kan verdragen.

Ontdek het brede aanbod aan karakteristieke oude bouwmaterialen

De gebruikte bouwmaterialen van Mammoet Oude Bouwmaterialen geven uw huis meerwaarde. De authentieke elementen in ons aanbod zorgen voor een perfecte afwerking van oude bouwmaterialen in uw woning. Naast onze binnendeuren glas in lood bieden wij een uitgebreid assortiment aan:

Onze oude deuren zijn stuk voor stuk in uitstekende staat en kunnen in elke kleur verf worden gezet, waardoor oude deuren een bijzonder element vormen in uw woning. Wij garanderen u authentieke deuren van hoogwaardige kwaliteit, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Naast deuren bieden wij nog een ruim assortiment aan van andere oude interieur materialen.

Bent u benieuwd naar onze karakteristieke binnen en buitendeuren? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze winkel in Den Haag.
Bezoek onze winkel

Wij verzorgen inkoop en verkoop van glas in lood binnendeuren

Mammoet Oude Bouwmaterialen is altijd geïnteresseerd in oude deuren en authentieke bouwmaterialen. Zonder inkoop is er geen verkoop. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende taxatie en of uw aanbod past in onze collectie.
Hebben wij niet het product in ons assortiment wat u zoekt dan gaan wij ook gericht voor u op zoek naar oude bouwmaterialen. Dit kan gaan over een uniek item of een serie identieke artikelen. Geef hier uw wensen aan en wij gaan direct voor u opzoek.
U zoekt, wij vinden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Heeft u nog specifieke vragen over glas in lood deuren voor uw woning of andere producten? De medewerkers van Mammoet Oude Bouwmaterialen staan u graag te woord.
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

You don't have permission to register