Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Jaren 30 Deurbeslag

Jaren 30 Deurbeslag

Wat is deurbeslag?

Deurbeslag is alles wat op en rond een deur hangt. Dit kunnen deurklinken, sloten of bijvoorbeeld scharnieren zijn. Deze kun je weer onderverdelen in hangwerk, sluitwerk of beslag.

Specialist in deurkrukken

Mammoet is al tien jaar specialist in oude bouwmaterialen. Van klassieke deuren tot hekwerk en van sanitair tot deurbeslag uit de jaren ’30. Klassiek, antiek, vintage, u kan het allemaal bij ons vinden.
Ons specialisme ligt bij de in- en verkoop van oude bouwmaterialen en dat loopt uiteen van kleine objecten tot complete deuren en klassieke tegels. Ook hebben wij een ruim assortiment aan jaren 30 deurbeslag.

Deurklinken en deurkrukken uit de jaren ’30

Onder de jaren ’30 deurbeslag valt een brede variatie van objecten. Voor klassieke deurklinken, maar ook een brievenbus, deurhaakje of schuifdeurkom kan u bij ons terecht.
Een woning klassiek inrichten kan natuurlijk met modern materiaal, maar u zult het ongetwijfeld met ons eens zijn dat deurbeslag in de jaren ’30 stijl en andere klassieke bouwmaterialen daar veel beter bij passen.

Dat zijn immers de details die uw klassiek ingerichte woning ook echt een klassieke sfeer geven. Mammoet is uw expert. Voor kleine en grote objecten.
Ons assortiment is zeer uitgebreid en wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij al onze producten. Laten we klein beginnen en werp een blik op alle deurkrukken uit de jaren’30.

Antiek deurbeslag dat past bij een oude woning!

Een simpel detail bij een oude deur is natuurlijk oud deurbeslag. Juist bij een oude woning zoekt u natuurlijk zoveel mogelijk objecten die hier daadwerkelijk bij passen. Die juiste objecten zoeken is echter een flinke uitdaging als u niet weet waar u zoeken moet.

Gelukkig bespaart u zichzelf een uitgebreide zoektocht, want voor klassiek deurbeslag hoeft u niet langer verder te zoeken. Op zoek naar mooie deurklinken uit de jaren 30? Wij hebben het.

Op zoek naar deurkloppers of porseleinen deurknoppen? Zoek niet verder. Wij zijn trots te beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan oud deurbeslag en u kan hier natuurlijk van profiteren.

Aantrekkelijke prijzen, een uitgebreid aanbod en goed advies dankzij onze ervaring en kennis op het gebied van oude bouwmaterialen.

Oud deurbeslag verkopen

Naast dat wij uw specialist zijn in oude bouwmaterialen en dat u bij ons terecht kunt voor allerlei producten, kunnen wij u ook helpen als u ergens vanaf wilt. Alle soorten jaren 30 deurbeslag, variërend van deurknoppen tot deurklinken uit de jaren ’30 en uiteenlopend van haakjes tot deurgrepen, kan u bij ons kwijt.

Mammoet Bouwmaterialen koopt graag uw oude deurbeslag over, want er is altijd iemand die we daar weer blij mee kunnen maken.

Of het nu klassiek deurbeslag betreft of oud hekwerk, deuren of tegels, als het oud is, dan zijn wij uw adres. Wij kijken graag met u mee naar wat u allemaal kwijt wilt.

Wij kunnen u telefonisch informeren over de objecten en of wij dit van u over kunnen nemen. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Den Haag. Wel vragen wij u om even van te voren aan te geven dat u langskomt.

Meer weten? Gebruik ons contactformulier voor al uw vragen of opmerkingen. Wij zullen u snel een bericht terugsturen.

You don't have permission to register