Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

retro deurbeslag

Retro deurbeslag

Al meer dan tien jaar is Mammoet oude bouwmaterialen dé specialist in oude en antieke bouwmaterialen. Wij hebben een groot assortiment aan bouwmaterialen van deuren tot tegels.

Retro, nostalgisch, antiek of jaren 30 hoe je het ook wil noemen en wat je ook zoekt wij hebben het liggen of krijgen het gereld binnen.

Naast antiek deurbeslag en deurklinken hebben wij ook nieuw gefabriceerd retro deurbeslag in oude stijl. Zo bent u dus niet afhankelijk van antieke deurklinken maar kunt u direct uw hele order plaatsen.

Retro deurklinken in verschillende varianten

Ons retro deurbeslag en onze deurklinken zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten en uitvoeringen zodat wij altijd een passend model kunnen aanbieden. Toch liever een echte antiek en nostalgisch deurbeslag?

Ook dan hebben wij vaak veel verschillende sets in passende uitvoeringen. Waar vind je tegenwoordig nog een antieke deurklink van messing of bakeliet.

Met onze antieke bouwmaterialen kunt u uw klassiek ingerichte huis ook echt die authentieke sfeer geven. Wij zijn uw expert voor alle klassieke bouwmaterialen.

Ons assortiment is zeer groot en wij nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Is er niets wat aansluit op uw behoefte dan kunt u ook bij ons terecht voor een zoekopdracht.

Wij houden onze ogen open en gaan zelfs actief op zoek naar uw producten.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT DEURBESLAG

Retro deurbeslag altijd direct leverbaar!

Hoe mooi is het om uw authentieke woning te voorzien van passend oude deurklinken en oud deurbeslag. Want juist bij een oudere woning past het zo mooi in het geheel thuis. De juiste objecten en producten zoeken is echter een aardige uitdaging. Gelukkig hoeft u het niet alleen te doen, want wij hebben altijd een groot aantal nieuwe oude deurklinken op voorraad.

Dus bent u op zoek naar oude, nostalgische, antieke of retro deurbeslag of deurklinken. Bespaar u de zoektocht en neem contact met ons op of kom eens langs in onze winkel. Wij kunnen u verder helpen.

Wilt u alvast een voorproefje van ons aanbod? Kijk dan in onze uitgebreide online catalogus.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT DEURBESLAG EN HANG- SLUITWERK

Oude bouwmaterialen verkopen

Wij zijn specialist in oude bouwmaterialen, maar naast de verkoop hiervan doen wij ook aan inkoop van oude en antieke bouwmaterialen.

Dus heeft u materialen over na het opknappen van uw woning dan kopen wij dat graag van u over, wij knappen het op en maken er weer andere personen blij mee.

Benieuwd of we geïnteresseerd zijn in uw oude hek, deur of schouw? Neem contact op met ons en wij doen u een voorstel.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of opmerkingen neem dan gemakkelijk contact op via ons telefoonnummer of het contactformulier.

You don't have permission to register