Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

kamer suit

Kamer en suite

Wat is een kamer en suite?

Een kamer en suite is een combinatie van een voorkamer, een kamer die gelegen is aan de kant van de straat en een achterkamer. Deze kamers worden gescheiden door 1 of 2 schuifdeuren. De schuifdeuren van de kamer en suite nemen ongeveer de halve breedte van de ruimte zelf in.

Vanaf heden is Mammoet Oude bouwmaterialen begonnen met een nieuw project, het ombouwen van een kamer naar een kamer en suite op maat. Deze kamer en suite worden gemaakt in de stijl van de jaren 20/30. De deuren die wij daarvoor gebruiken zijn alle deuren uit ons assortiment. Hiervoor zijn verschillende variaties beschikbaar. We installeren zowel kamers en suite met glas erin  Bij elke set schuifdeuren kunnen wij voor u na uw wensen een complete ombouw leveren.

Dit maken wij met het beste hout en gebruiken geen MDF zoals velen vandaag de dag wel doen. Zo kunnen wij kasten leveren van 40 cm diep of 50 cm diep. Wij kunnen de ombouw naar een kamer en suite verzorgen, dit betreft het plaatsen van de wanden en de deuren. Verschil tussen een kamer en suite met schuifdeuren.

Door onze jarenlange ervaring met de kamer en suite uit de jaren 20/30 kunnen Wij als geen ander u op de belangrijke specifieke details wijzen voor een kamer en suite met jaren 20/30 stijl. Andere mogelijkheden zijn altijd te overleggen. Wilt u bijvoorbeeld liever glas in lood in uw kamer en suite?  Wij staan open voor uw eigen ideeën.

Bekijk onze kamer en suite deuren in de online catalogus. Let op,  niet al onze producten staan online, kom dus gauw eens langs.

KAMER EN SUITES DEUREN BEL OF MAIL VOOR EEN AFSPRAAK

Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs in de winkel. Bel 070 – 36 445 38 of laat hier uw telefoonnummer achter. Wij bellen u dan voor het maken van een afspraak.

You don't have permission to register