Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Jaren 30 deuren

Jaren 30 deuren

Bent u op zoek naar jaren 30 deuren? Voor een verbouwing of restauratie in uw woning? Dan bent u bij Mammoet Oude Bouwmaterialen aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in historische bouwmaterialen weer bruikbaar te maken voor een woning van deze tijd. In ons assortiment vindt u een grote diversiteit aan jaren 30 deuren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor jaren 30 deurenbeslag.

Zo hebben wij glas in lood deuren, oude eiken deuren, paneeldeuren, schuifdeuren en kamer en suites. Wij garanderen u tweedehands deuren van uitstekende kwaliteit, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Bekijk onze jaren 30 deuren direct!

Breng karakter terug met jaren 30 deuren

Jaren 30 deuren kunnen heel goed toegepast worden in oude karakteristieke woningen. Door de jaren heen hebben oude woningen vaak hun originele elementen verloren. Sindsdien ontbreekt het aan sfeer en karakter, dat zo typerend is voor woningen uit die specifieke tijd.
Sommige elementen zijn misschien zelfs vervangen door moderne materialen. Wilt u de woning weer terugbrengen in de stijl van vroeger? Dan kunt u er voor kiezen om gebruikte bouwmaterialen te gebruiken. Denk aan antieke schouwen, oude voordeuren, antieke wandtegels of jaren 30 deuren.
Alle oude bouwmaterialen van Mammoet zijn in uitstekende staat en kunnen wij naar wens aanpassen. Heeft u mooie jaren 30 deuren gezien, maar past de kleur niet? Geen probleem! Wij maken de deuren in elke gewenste kleur zodat ze volledig bij de stijl van uw woning passen.

Oude eiken deur kopen bij Mammoet

Bent u specifiek op zoek naar oude eiken deuren voor uw woning? Ook dat kunt u vinden in het assortiment van Mammoet Oude Bouwmaterialen.
Op onze website vindt u een greep uit het assortiment oude eiken deuren. Zit de oude eiken deur naar uw wens hier niet tussen? Neem dan eens contact met ons op. Wellicht dat we in ons winkel andere exemplaren hebben staan naar uw wens. Wij adviseren u graag!

You don't have permission to register