Zoeken

Mammoet oude bouwmaterialen

Paneeldeuren jaren ’30

Paneeldeuren jaren ’30

Wat is een paneeldeur?

Een paneeldeur is een deur die bestaat uit 1 of meer panelen en is opgebouwd uit een stel-en regelwerk. Paneeldeuren in de jaren 1900 -1915 hadden zogeheten ‘bossing’ panelen. Paneeldeuren uit 1920-1930 worden ook wel ‘bruynzeel deuren’ genoemd en komen vaak het meeste voor.

Jaren ’30 deuren in stijl

Oude paneeldeuren uit de jaren 30 van Mammoet Oude Bouwmaterialen hebben een hoogwaardige afwerking en kwaliteit en kenmerken zich door rechte lijnen en een authentieke uitstraling. Jaren dertig deuren passen goed in een jaren dertig woning dankzij de karaktervolle omgeving.
Wanneer u op zoek bent naar paneeldeuren in jaren 30 stijl nodigen wij u graag uit om inspiratie op te doen bij Mammoet oude bouwmaterialen. Wij bieden een uitgebreide collectie oude paneeldeuren, oude voordeuren en glazen deuren aan. Bekijk de website voor ons aanbod of kom langs in onze speciale winkel in Den Haag.

Wat kost een paneeldeur?

Een paneeldeur kost gemiddeld tussen de € 100,- en € 150,- met bossing panelen. Je hebt paneel binnendeuren die dicht zijn voor rond de 200 euro en je hebt paneeldeuren met glas die vanaf 220,- euro worden verkocht exclusief de kosten voor het glas en jaren 30 deuren tussen de  € 100,- en
€ 125,-

Mammoet de specialist op het gebied van paneeldeuren uit de jaren ’30

Mammoet oude Bouwmaterialen is dé specialist op het gebied van gebruikte bouwmaterialen. Wij bieden een grote collectie jaren 30 paneeldeuren, waarbij u de keuze heeft uit verschillende tweedehands modellen en uitvoeringen.

Ook bieden wij glas-in-lood deuren aan in jaren ’30 stijl. Kenmerken voor de voordeuren uit de jaren 30 zijn de strakke profielen, vlakke panelen, glas-in-lood ramen en de lagere deuropeningen. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod oude deuren?

Bekijk ons aanbod op de website of maak een afspraak in onze bijzondere zaak om inspiratie op te doen voor uw woning. Mammoet oude bouwmaterialen is dé specialist gebruikte bouwmaterialen in Zuid Holland.

Meer informatie over onze oude paneeldeuren

Bent u op zoek naar paneeldeuren in jaren ’30 stijl? Laat u inspireren door Mammoet oude bouwmaterialen in Den Haag. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met één van onze professionals. Wij staan u graag te woord en adviseren u graag over de mogelijkheden.

You don't have permission to register